Глобус ЕС
EL

Номерологичен хороскоп на Нора

Хороскоп
12.01.2010 / 19:29

Номерологичен хороскоп от 24. 12 – 31. 12. 2009г.

 

Лична година 1

Периодът е подходящ за затвърждаване на придобитото или за възвръщане на стабилността. Постарайте се да разграничавате отношенията си вкъщи от професионалните проблеми, за да не огорчите празника на хората около вас. Не е изключено да ви се наложи да доработвате, докато другите се забавляват. 24 – ти се очертава като позитивен, ще се чувствате удовлетворени и щастливи в тесен семеен кръг. Овладейте раздразнението си на 25 – ти, ако сте принудени да промените плановете си. На 26 – ти ще посрещате или ще ви поканят на гости. Бъдете тактични към роднините си на 27 – ми, в противен случай ще възникнат конфликти. Поводи за притеснения с децата са вероятни на 28 – ми. 29 – ти определено ще е неприятен. Емоционалното напрежение ще е с високи градуси и на 30 – ти. На 31 – ви ви съветвам да си останете у дома с любимите хора. Ако ви се наложи да пътувате, вземете всички предпазни мерки срещу кражба и шофирайте много внимателно. Здравето ви е деликатно.

 

Лична година 2

Периодът ще бъде вълнуващ, белязан с много емоции, но и някои премеждия. В никакъв случай няма да ви е скучно, а ако сте планирали някакво пътуване, екскурзия в страната или чужбина сте взели най-вярното решение. Във финансов аспект ще сте в отлична позиция, но и пръстите ви са доста широки, така че внимавайте в крайна сметка да не се окажете с дългове. Голям късмет в материален аспект ще имате на 24 – ти, може би ще получите скъп подарък. На 25 – ти пък ще ви върви в любовта, ако сте на купон, ще се сближите с привлекателна личност. Неочаквана новина ще ви ядоса на 26 – ти, в отношенията ви с постоянния партньор бъдете деликатни. На 27 – ми не си стойте у дома, очертава ви се хубав повод да се отпуснете и забавлявате от сърце. На 28 – ми ви очакват проблеми, на работното място възникват спорове или пречки. 29 – ти е белязан със спокойствие, защото днес сте настроени на философска вълна и приемате по-трезво промените в живота. Опасност от злополука съществува на 30 – ти, имайте едно наум, когато спортувате или шофирате. 31 – ви ще е вълнуващ и неповторим. Здравето ви е стабилно.

 

Лична година 3

През периода ще се наложи да балансирате от една страна, да задоволявате нуждите на близки и роднини, а от друга да сте безупречни в професионалните си задължения. У дома е възможно напрежение заради семейния бюджет. Можете да смекчите нещата, при положение, че управлявате разумно парите и не се впускате в прекомерни харчове. На 24 – ти ще бъдете в голяма и задушевна компания. 25 – ти вещае редица задължения към близки, колеги, познати. Мнозина ще се занимават с битови въпроси на 26 – ти. Един от най-успешните ви дни ще бъде 27 – ми, вероятно ще ви поканят на гости, не се лишавайте от приятните емоции. Започвате 28 – ми с лошо настроение, защото ще се окаже, че в службата ви очакват редица проблеми. Запазете спокойствие и не влизайте в конфликти с околните на 29 – ти. На 30 – ти мнозина ще влагат пари, ще пазаруват за по-големи суми вещи за жилището или семейството си. Не прекалявайте с алкохола на 31 – ви, ще се чувствате най-добре, ако предпочетете тесен роднински или приятелски кръг. Здравето ви е на ниво.

 

Лична година 4

През периода не се пънете, не налагайте мнението си. Ако е необходимо, отстъпете за общото благо. Времето е идеално за релаксираща почивка. Ще си починете и възстановите сред природата – на село, в планината. Задушевната атмосфера и близкото приятелство ще възстановят психическата ви енергия по-добре, отколокото шумните и многолюдни компании. 24 – ти може да ви създаде грижи и проблеми в семейството, като не е изключено те да са от здравословен характер. На 25 – ти, обаче обстоятелствата ще се променят в позитивна посока, дори настроението ще се подобри. Ако ходите някъде на 26 – ти, обезопасете дома си. Успешен във всяко едно отношение ще бъде 27 – ми, но най-много ще имате късмет в любовта. На 28 – ми ще са валидни постиженията в делови и служебен аспект, но в личната сфера са вероятни тревоги. Идеално време за пътуване или приключване на някои поизостанали задачи е 29 – ти. 30 – ти е белязан със стабилност, за някои – пари. Не прекалявайте на 31 – ви, не стигайте до крайности, защото не всичко е такова, каквото изглежда. Здравето ви е деликатно.

 

Лична година 5

Предстоящите празници чукат на вратата ви, но вие сякаш не им отдавате прекомерно значение. Единственото нещо, което ще ви вълнува истински, са материалните неща. Може би имате основания за подобна нагласа. Все пак е добре да си отпуснете душата и да не натоварвате околните с безкрайните си проблеми. 24 – ти е белязан с приятни емоции в обкръжението на обичащите ви хора. На 25 – ти се очертават много домашни задачи, днес сте уязвими в здравословен аспект, пазете се. Ще имате работа за вършене, проблеми с брака, конфликти и спорове на 26 – ти. Основните ви притеснения на 27 – ми ще бъдат свързани с парите и здравето ви. Приключете всичко започнато до 28 – ми, като цяло денят ще ви натовари емоционално и психически. Сполучливи идеи ще ви осенят на 29 – ти, очаква ви напредък, ново развитие на обстоятелства, които силно ви вълнуват. На 30 – ти бъдете сдържани. 31 – ви обещава да ви зарадва с придобивка. Здравето ви е деликатно.

 

Лична година 6

През периода ще ви е трудно да се отпуснете в истинско безделие, защото ще се наложи да сте на много места едновременно. Възможно е да ви разочарова близък приятел и отношенията ви трайно да поохладнеят. Гледайте по-философски на нещата, мислете в перспектива, за да успеете. Разходи и задължения към семейството ще са основните събития на 24 – ти, вероятно ще имате роднинско събиране. Ще се чуете или видите с човек, живеещ в чужбина на 25 – ти. Проблеми с имоти, битови неуредици ще ви ядосат на 26 – ти. 27 – ми вещае пътуване или неприятности с банкова институция. На 28 – ми ще бъдете поощрени от вашите началници, някои дори ще бъдат повишени. 29 – ти е свързан отново с непредвидени, но наложителни разходи, внимавайте да не загубите пари. На 30 – ти и 31 – ви е важно да сте предпазливи в личен план. Постарайте се да не засягате чувствата на партньора и в никакъв случай не флиртувайте. Здравето ви е на ниво.

 

Лична година 7

Откъдето и да го погледнете, периодът ще е белязан с успехи. Ако желаете да правите нещо с деловите си партньори, ще постигнете изгодно споразумение и добра печалба в бъдеще. В случай, че ви вълнуват повече личните дела, не се колебайте да внесете промени. Дори имате шанс да сложите начало на нова, стабилна връзка, партньорство от интимно естество. Изключително удачен ден за сключване на годеж или брак е 24 – ти. Не допускайте съмнения да обсебят душата ви на 25 – ти. Отмора, развлечения, добри връзки с чужбина, пътуване вещае 26 – ти. 27 – ми ви отваря врата, която до момента ви се е струвала непревземаема. На 28 – ми ще се радвате заради пари, придобивка, възходяща линия в професионален аспект. Ще сте търсени и ухажвани на 28 – ми, ще усетите колко много хора ви обичат и ценят. 29 – ти ще е труден, проблемите са преодолими. Пътувайте на 30 – ти, с колкото повече хора общувате, толкова по-добре ще прекарате. 31 – ви е противоречив, отпуснете се максимално. Здравето ви е на ниво.

 

Лична година 8

През периода сте настроени оптимистично и очаквате тези дни да донесат развръзката на важни за вас и за семейството ви въпроси. Струва си да положите усилия, особено ако това засяга собственото ви благосъстояние. В службата ще трябва да сте по-ниски от тревата. Не прекалявайте обаче с подмазването на шефа. Колегите ви също са заинтересувани и могат да ви погодят неприятен номер. 24 – ти ще ви зарадва много, поради проявената щедрост и добронамереност на околните към вас. 25 – ти е белязан с няколко разговора, които са повече от вълнуващи. 27 – ми е спокоен и хармоничен. Ако решите да обедините усилията си с някой друг, ще спечелите повече. Пазете се на 28 – ми, някой ви дебне за грешки и ще ви атакува безмилостно в най-неочаквания момент. Семейните задачи ще бъдат водещи на 29 – ти, не е изключено някой от вас да се радват на голяма придобивка. Харчите много, ограничете се или поне вземете някой друг, когато пазарувате на 30 – ти. Разкошен празник с любимите хора ще имате на 31 – ви. Здравето ви е стабилно.

 

Лична година 9

Връзките ви на всички равнища ще бъдат великолепни. Ще намерите най-удачните подходи към благоразположението на околните. Ще постигате всичко с лекота, като вашият личен възход ще бъде, както в професионалната, така и в личната сфера. Все пак е добре да не се изхвърляте много и да оценявате предпазливо нещата, когато става дума за пари. Малък проблем от семейно естество е възможно да възникне на 24 – ти, в крайна сметка ще го разрешите. 25 – ти ще е чудесен, контакти, приятелски срещи, веселие ще ви накарат да се отпуснете и да се порадвате на живота. 26 – ти може да ви донесе, но и да ви отнеме пари. На 27 – ми е добре да излезете извън дома, дори и пътуването да е кратко. На 28 – ми ви се очертават задачи, които първоначално ще ви ядосат, но после ще установите, че ще са за добро. 29 – ти ви носи хубави вести. На 30 – ти ще отделите цялото си време за дома и семейството. 31 – ви преминава необичайно, дори и за вашите разбирания. Здравето ви е стабилно.

 

Номерологичен хороскоп за 2010г.

През новата 2010г. ще имат успехи дейности от по-лек характер. Големи изяви ще има в областта на изкуствата, рекламата, комуникациите. Хората ще са обзети от силно безпокойство, ще се чувстват застрашени. Поради тази причина ще пръскат пари и усилия във всички посоки. Разхищения, главоломно хвърляне във вихъра на удоволствията и лукса, живот за мига. Годината ще е ползотворна и за инвестиции, трупане на капитали, разширяване на дейности и вложения в производството. Нещо, започнато преди две години, ще даде първите си плодове. Очаква ни бум на раждания, много жени ще станат майки. Светски скандали, разбулване на грозни тайни, разобличаване на публични личности и политици. Сериозни проблеми ще възникнат в сферата на социалните дейности и здравеопазването. Важни месеци за година 2010 са: май - важно начало, договор в дългосрочен аспект; месец юли - подкрепа от влиятелна държава; ноември - отлепяне от дъното, промени в няколко области, много положителен период.

 
 

Copyright © 2008-2016 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев