Глобус ЕС
ГЕРБ Евроизбори 2019

Номерологичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари 2017 година

Числата говорят
27.01.2017 / 18:01

Лична година 1

Началото на седмицата ще започне с недоразумения и проблеми, но с помощта на приятелите те ще се разрешат. Затова пък към края на периода тенденциите ще се променят и вече ще дишате значително по-леко. Постарайте се да мислите разумно, не преувеличавайте всичко, което ви се случва, въобще първо помислете, а после говорете. 27-ми се очертава като ползотворен за екипна работа и сътрудничество. На 28-ми сте в необичайно лошо настроение, ако можете, излезте сред природата и релаксирайте. На 29-ти не е изключено да се появят тревоги от битово естество или свързани с недвижима собственост. На 30-ти намалете физическото натоварване и почивайте интензивно, с удоволствие ще общувате с деца. На 31-ви сте уязвими и емоционално, и материално, не се доверявайте на хора, които ви обещават бързи печалби. 1-ви предвещава успешни промени от професионален характер, но като цяло денят ще е натоварен. На 2-ри ви чакат множество разговори, активност, контакти или пътуване на кратко разстояние. Здравето ви е деликатно.

Лична година 2

Настоящата седмица е благоприятна за активизиране на творческия ви потенциал. Всичко, с което се захванете, ще се реализира с изключителна лекота. Особено ползотворни ще са разговорите, свързани със сключването на трудови или финансови договори. Ако пък се тревожите за някакво представяне, предстоящ изпит или конкурс, се отпуснете - ще се представите отлично. На 27-ми бъдете общителни, днес ще бъдете превилигировани от съдбата. На 28-ми ви чака добро разрешение на някакъв семеен проблем. На 29-ти ще са характерни промени, свързани с близките, не е изключено някой от тях да започне нова работа или пък да ви съобщи хубава новина. 30-ти е подходящ за уреждане на битови въпроси, както и за разкрасителни или оздравителни процедури. На 31-ви бъдете нащрек, на работното място не се отклонявайте от предварителните си планове. 1-ви ще бъде притеснителен, на 2-ри също са вероятни недоразумения и проблеми. Здравето ви е стабилно.

Лична година 3

В началото на седмицата нещата ще се движат със своя обичаен ритъм, повтаряйки тенденциите от преходния период. Постарайте се да запазите търпение, защото твърде скоро ще почувствате подем и в личния, и в професионалния си живот. Моментът е подходящ да приключите с досадните битови задачи или да се заемете с подреждането на документацията на работното си място. Не пренебрегвайте подробностите, не е изключено те да се окажат важни. На 27-ми ви чака разочарование по отношение на разговори от делово естество. 28-ми предвещава неуредици и притеснения по повод дома и семейството. Останете си вкъщи на 29-ти, точно днес близките ви ще имат остра нужда от вас. На 30-ти сутринта започва оптимистично, стига да не попаднете под нечие негативно влияние. Бъдете предпазливи във всеки един аспект на 31-ви, денят е критичен, особено за физическото ви състояние. На 1-ви ви чакат промени и въпреки лекото напрежение, ще бъдат за добро. 2-ри се очертава като успешен. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 4

Предстои ви един уморителен период. Новостите, които дойдоха в живота ви, са причината да се чувствате нервни. Вместо да им се противопоставяте, се постарайте да извлечете най-доброто от тях. Стига да поискате, ще го намерите. Във финансовата сфера тенденцията за растеж продължава. На 27-ми ви очакват ползотворни и приятни срещи, за едни те ще бъдат лични, а за други – от служебен характер. На 28-ми се появяват дребни проблеми у дома, решете ги с усмивка. 29-ти предвещава нестабилност, затова днес се отдайте на четене, медитация, но не предприемайте нищо важно. 30-ти се очертава като подходящ за покупки на вещи с висока стойност. На 31-ви финализирайте започнатото от началото на годината, изхвърлете ненужното и после си отдъхнете. 1-ви ще е белязан с професионални проблеми, а 2-ри - с напрежение, свързано с недвижима собственост или с близките. Здравето ви е деликатно.

Лична година 5

За вас натоварването през тази седмица ще идва основно от семейството и роднините, но и на работното място ви чакат купища задължения. Не се плашете, и с повече задачи сте се справяли. Професионализмът и опитът ще ви помогнат да реализирате плановете си до край. Все пак ви съветвам да не започвате дела, с които не можете да приключите до края на месеца. Претоварване, спънки и проблеми с околните ще ви донесе 27-ми. На 28-ми ще влагате повече, отколкото ще получавате, но не се ядосвайте, защото усилията ви ще бъдат възнаградени в бъдеще. 29-ти предвещава успешни сделки или покупки за семейството и дома. На 30-ти не е изключено да финализирате работен проект, да се откроите, да си спечелите нови приятели. 31-ви е спорен в сферата на любовта и е подходящ за изглаждане на недоразумения с млади хора или с любим човек. На 1-ви бихте могли да се заемете с уреждането на финансови въпроси. Ползотворен и спокоен ще бъде 2-ри. Здравето ви е на ниво.

Лична година 6

Настоящата седмица е благоприятна за по-спокойни занимания, за обучение и медитация. Особено ползотворни ще са интелектуалните сбирки или посещенията на различни културни събития - концерти, театри. Сега не е моментът да започвате диета, да се натоварвате със сериозни физически упражнения. Ако сте решили да влезете във форма, се насочете към разходки в парка или в планината. На 27-ми добрите новини няма да липсват, не е изключено самотните от вас да срещнат на необичайно място подходящ човек. 28-ми предвещава грижи, свързани с приятели или роднини. На 29-ти ви очакват позитивни емоции, приятно пътуване, успешни контакти с околните. На 30-ти ще вършите всичко с лекота, затова, ако ви предстои нещо важно, го оставете за днес. 31-ви ще е белязан с проблеми от финансово или професионално естество, не се доверявайте и не споделяйте. 1-ви е характерен също с напрежение, постарайте се да приключите с всички задачи в срок. Вероятно е да сте принудени да направите важен избор на 2-ри. Здравето ви е деликатно.

Лична година 7

Предстои ви важна в професионално и делово отношение седмица. Ако досега сте избегнали по някакъв начин напрежението в службата, то сега няма как да ви се размине. Трудно ще намерите човек, който да споделя идеите ви и да ви улесни при тяхното изпълнение. Затова се захванете здраво за работа и не допускайте никой да ви отклони от тях. 27-ми ще бъде успешен за уреждането на финансови въпроси и документи. На 28-ми гоните срокове, броите пари, а не е изключено и да връщате дългове. На 29-ти вашата дума ще се чува и цени, денят е идеален за преговори и подписването на договори. На 30-ти сте склонни към рисковани начинания, застрашени сте от подвеждаща информация. 31-ви се очертава като ползотворен за бизнеса. Пътуванията също ще са удачни. 1-ви преминава под знака на формални проблеми, свързани с личността ви. На 2-ри обаче няма да ви е лесно. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 8

На преден план през настоящата седмица ще са проблемите от личен характер, като не е изключено в основата им да стоят пари. Този факт ще обърка замислите ви относно начина за прекарване на свободното ви време и ще ви принуди да си останете вкъщи. Задоволете се с това, което имате, и в никакъв случай не допускайте нови дългове. Ако пък сте трайно обвързани и сте изкушени от авантюра извън дома, то със сигурност ще бъдете разкрити, ще последват и сериозни проблеми. На 27-ми не се занимавайте с уреждането на делови въпроси, днес ще са успешни контактите ви с чужденци. На 28-ми сте в творчески подем, околните са готови да ви подкрепят при осъществяването на нестандартни идеи. 29-ти предвещава напрежение у дома или разочарование или предателство от приятел. На 30-ти избягвайте вземането на важни решения, удачна ще е работата за обществена кауза. 31-ви се очертава като натоварен, но затова пък с добър резултат. На 1-ви ще имате протекцията на висшестоящи началници или политици. На 2-ри обаче ограничете контактите си, думите ви ще се тълкуват повратно. Здравето ви е на ниво.

Лична година 9

Настоящата седмица ще е ползотворна. Успех, популярност, творчески изяви, реализация на желание, свързано с кариерата, ще са характерни за мнозина от вас. Ако пък се сблъскате с проблеми, то те ще се дължат на несигурност или неувереност, проявена от вас, а не на липса на качества или пък външни обстоятелства. Действайте смело, бъдете активни, не допускайте друг да ви ръководи съдбата. На 27-ми не оставяйте нищо на случайността, денят ви носи изключителни възможности. На 28-ми ще ви зарадват прекрасни новини за децата или за нарастване на личните ви доходи. Починете се, разтоварете се на 29-ти, днес сте склонни към самосъжеление, дори депресия. На 30-ти сте изправени пред трудна ситуация от професионално естество, имате нужния опит и знания, ще се справите. Колоритен и с някои промени ще бъде 31-ви. На 1-ви ще са доста хлъзгави отношенията ви с жените. На 2-ри ще имате съществено подобрение в материалната сфера. Здравето ви е на ниво.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев