Глобус ЕС
ГЕРБ Евроизбори 2019

Бойко Борисов се срещна със симпатизанти на ГЕРБ в Сливен

10.03.2017 / 08:09

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с жители на Сливен. В срещата участваха Десислава Танева, областен координатор на ГЕРБ и водач на листата в Сливен, зам.-председателят на партията и кмет на Бургас Димитър Николов и вицепремиерът във второто правителство на Борисов Томислав Дончев. Събитието премина при голям интерес в препълнената зала "Сливен", а много от хората, които останаха във фоайето, наблюдаваха на голям екран.

Десислава Танева представи сливенската листа и местните приоритети на кандидат-депутатите. "Няма кой да защити повече местния интерес от местния човек, който е наясно с местния проблем" - каза Танева и представи каузите на сливенските-кандидат-депутати: завършване на пречиствателната станция, ремонт на зала "Асеновец", Минералните бани, икономическа зона между Сливен и Ямбол и др.

Димитър Николов и Томислав Дончев разясниха акценти от предизборната програма и основните приоритети на ПП ГЕРБ - образование, здравеопазване, социална политика и сигурност.

"Десислава Танева е изключителен работохoлик. Няма тема, която сме обсъдили в ръководството на партията за област Сливен и тя да не се бори като тигър за нейното реализиране" - призна кметът на Бургас. "Десислава Танева е не само работохолик, но и голям експерт" - допълни Дончев.

Бойко Борисов покани кметовете на четирите общини в Сливенско, които изредиха какво е направено в региона съвместно с правителството на ГЕРБ. Сред вече завършените проекти и тези, за които е осигурено финансиране, са: 3 млн. лв. за кръговото на Розова градина, 1,6 млн. лв. за пробива на улица "Раковски", 1 млн. лв. за улици по селата и 1,5 млн. за рехабилитация на водния цикъл в Сливен; отваряне на затворения от години прохода Твърдица - Елена, саниране на двата блока, спортни съоръжения за 5,8 млн. лв. и подмяна на улично осветление във всички населени места на община Твърдица на стойност 2 млн лв.; 2 млн. лв. за асфалтиране в Котленско и др.

"Кои се промениха?! Таско Ерменков ли, Гечев ли, Драго Стойнев ли, Добрев ли?! Кой се промени там?! Изобщо не вярвам дали ще се променят... Има само една дясна партия. Тя се казва ГЕРБ и само тя може да устои на БСП!" - заяви Борисов пред сливналии.

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев