Глобус ЕС
EL

Номерелогичен хороскоп от 10.03. до 16.03.2017 г.

Числата говорят
10.03.2017 / 16:57

Лична година 1

През настоящата седмица ще е характерно несъответствие между желанията ви и това, което реално ще постигнете. Овладейте нервите си, защото не всичко е толкова зле, а и сега не е време за иницииране на промени от ваша страна. Семейните задължения ще са доста уморителни и ще ви натоварят, както физически, така и психически. В служебен аспект също няма да ви е леко. Неприятностите в работата ще рефлектират върху отношенията у дома на 10-ти. 11-ти предвещава напрежение, днес всички сякаш са се наговорили да ви натоварват с проблемите си. На 12-ти бихте могли да помислите за себе си, да се разтоварите, ограничавайки контактите си с околните. 13-ти може да се окаже рисков за мнозина, каквото и да правите, бъдете максимално предпазливи и осъзнати. 14-ти е подходящ за връщане на дългове, в прекия и в преносния смисъл. От вашата предвидливост ще зависят успехите ви на 15-ти. На 16-ти се открояват неприятности в материален и професионален план. Здравето ви е на ниво.

Лична година 2

През периода сте в отлична форма. Колкото по-амбициозни планове градите, толкова по-доволни ще сте от резултатите. При някои се откроява примамлива оферта от бизнес естество. Други ще наблегнат на дейности, свързани по някакъв начин с друго населено място или с чужбина. Все пак ви съветвам да съгласувате всичко, което сте замислили, с близките си. Не е изключено точно от дома ви да започнат проблемите. Нетърпеливи и неспокойни ще бъдете на 10-ти, но днес не е ден за вземане на важни решения. На 11-ти ще се изненадате приятно по повод възможността да направите изгодна покупка на вещ с висока стойност. 12-ти предвещава пътуване и хубави моменти сред близки приятели. На 13-ти ще са особено удачни работните срещи и финансовите операции. 14-ти се очертава отново като ползотворен във всеки един аспект. На 15-ти материалните, а и личните дела, ще се развиват според желанията ви. На 16-ти денят ви ще бъде с негативна украска. Здравето ви е на ниво.

Лична година 3

Седмицата ви ще е характерна с доста ангажименти, решаването на които изисква точно планиране и голяма концентрация. Вероятно става дума за вземането на важни решения за личния ви живот. От друга страна, на работното ви място задачите също ще ви притискат. Така че ще ви се наложи добре да балансирате приоритетите си, при това без да навредите на здравето си. На 10-ти ще са удачни едрите покупки, включително и инвестициите в недвижима собственост. На 11-ти при някои се очертават неприятности с органите на реда, проверете си предварително документите, ако сте решили да пътувате. 12-ти предвещава задължения към близките и семейството, днес ще се справяте с чужди проблеми. На 13-ти отговорностите ви още повече се увеличават, не позволявайте на околните да се възползват от вас. На 14-ти ще се чувствате малко по-спокойни, ще имате късмет при контактите си с непознати. 15-ти е характерен с интензивна работа, повярвайте, усилията ви ще си струват. На 16-ти обаче ви чакат обтегнати отношения, подозрения и забави. Здравето ви е деликатно.

Лична година 4

През настоящата седмица ще изпитате задоволство от постигнатото до момента. Вероятно е да си дадете почивка и да предпочете собствената си компания пред възможността да общувате и да релаксирате в присъствието на повече хора. В този смисъл не е чудно, ако откажете предложение за гостуване или пък посещение на обществено събитие. Настроението ви ще е доста променливо, щадете се емоционално и физически. На 10-ти бихте могли да приемете оферта за пътуване, ще се тонизирате и разведрите. 11-ти се очертава като изключително успешен, с каквото и да се захванете днес, ще имате късмет. На 12-ти мнозина ще се радват на допълнителни пари или материална придобивка, но в хазарта няма да ви върви. На 13-ти заложете на интелектуалния си капацитет, при някои денят предвещава грижи около здравето на близък човек. На 14-ти е с негативни тенденции, делата ви в службата ви изморяват. На 15-ти обаче вече сте преодолели професионалните си страхове, резултатите ще са впечатляващи. На 16-ти не правете нищо, от което ще зависи бъдещето ви. Здравето ви е деликатно.

Лична година 5

Вие няма да се спрете през цялата седмица. Ще изпитвате необходимост да контролирате живота си във всеки един аспект. Готови сте на всичко, за да реализирате идеите си и не е изключено да стигнете до крайност в тяхното осъществяване. Бихте могли да постигнете нещата, които сте планирали, но се постарайте да не накърнявате чувствата на другите. Това може да доведе до конфликти. С каквото и да се захванете на 10-ти, ще бъде успешно. 11-ти предвещава парични затруднения, поради проявени нагласи за показност в миналото ви. На 12-ти ще са удачни пътуванията и контактите с влиятелните ви познати. Денят е подходящ за политическа и държавна работа, както и за дейности, изискващи прецизност. На 13-ти ще бъдете приятно изненадани от приятелите си, ще ви върви и в материалната сфера. 14-ти изисква да сте концентрирани и търпеливи, да не спекулирате със слабостите на хората, зависещи от вас. 15-ти е белязан с проблеми в брака. На 16-ти възникват спешни задачи, не ги отлагайте за следващите дни. Здравето ви е на ниво.

Лична година 6

През настоящата седмица при вас ще се редуват периоди на възходи и спадове. При някои успехите ще са повече от провалите, при други - обратно. В материалната сфера бъдете особено предпазливи. Проверявайте щателно всяко примамливо предложение, за да не попаднете в безизходна ситуация. Ползотворно ще е сътрудничеството с всякакви неформални организации. Ако можете, не отказвайте да им помагате. 10-ти ще е характерен с проблеми от финансово естество или с провал на една уговорена делова среща. 11-ти предвещава възможност за пътуване. На 12-ти сте изложени на риск по отношение на семейните или партньорските контакти. На 13-ти е възможно да преживеете емоционален взрив, да се влюбите, да блеснете сред голяма група от хора. На 14-ти очаквайте промяна, отговорностите ви към близки и приятели ще бъдат водещи за деня. 15-ти е белязан с огорчение по повод на нечии думи. На 16-ти не се захващайте с уреждането на парични дела и документи. Здравето ви е деликатно.

Лична година 7

През тази седмица сте енергични и съумявате да излезете на челни позиции в сферата, в която се изявявате. В личния ви живот също се задават промени. Някои от тях ще ви се сторят незначителни, но по-късно могат да се окажат съдбовни. От вашия избор зависи дали те ще са с позитивно или с негативно въздействие върху бъдещето ви. С чудесни перспективи на работното ви място, с успешни делови и приятелски контакти ще е характерен 10-ти. На 11-ти нещата ви няма да се получат така, както сте си намислили. 12-ти предвещава възможност да прекарате деня си в приятелска компания или просто да си позволите отдих извън дома. На 13-ти трудностите в службата ви още повече ще ви стимулират да изявите таланта си. 14-ти е белязан с важни срещи, при някои са възможни разправии по незначителен повод с брачен партньор или колега. На 15-ти имате шанс за увеличение на дохода, а на 16-ти чакайте вести от чужбина. Здравето ви е стабилно.

Лична година 8

През тази седмица едва ли ще имате големи успехи в служебен план. Ще е напразно да си поставяте големи цели и да се престаравате излишно. Затова пък околните ще са добронамерени към вас, ще проявяват щедрост и разбиране. Уредете си среща с приятели, които ви ценят заради личните ви качества и са готови да ви помогнат, ако попаднете в беда. На 10-ти сте привлечени от способностите на ваша колежка, денят е подходящ и за уреждането на маловажни финансови въпроси. На 11-ти ще сте обсебени изцяло от грижи със семейството и дома. На 12-ти обаче сте застрашени от спор с брачната ви половинка и не е изключено по този повод да изпаднете в меланхолично настроение. 13-ти предвещава отличен шанс за хората, които си търсят нова работа. На 14-ти ще са удачни съвместните начинания от делово естество. 15-ти е белязан с проблеми, свързани с институция. Но на 16-ти получавате необходимата ви протекция и всичко ще се подреди. Здравето ви е на ниво.

Лична година 9

Предстои ви една прекрасна седмица. Вие ще сте в отлична кондиция и нищо няма да може да ви убегне от поглед. Не се страхувайте да показвате чувствата си. Околните ще са склонни да ви приемат и дори да ви прощават малките прегрешения. Не е изключено да повишите благосъстоянието си от неподозиран до момента източник. Други пък ще открият своята половинка на някакво парти или екскурзия в страната. На 10-ти всичко ще ви се урежда с лекота. 11-ти предвещава леко напрежение, но пък усилията ще си струват. Определено 12-ти ще бъде късметлийски. На 13-ти ще са удачни деловите срещи, само не се изкушавайте да проявявате пренебрежение към околните. На 14-ти пък не започвайте нищо ново, днес е добре да пътувате, да посещавате непознати места, да се запознавате с нови хора. 15-ти е белязан с новина, а на 16-ти няма да ви навреди, ако поограничите разходите. Здравето ви е стабилно.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев