Глобус ЕС
EL

Ремонтираха сградата за „Градска мобилност”

снимка
21.03.2017 / 09:39

Новосформираното общинско предприятие „Градска мобилност” ще се помещава в двора на бившия Зенитен полк в Сливен. Общината извърши ремонт на караулното помещение, обособено за административна сграда на предприятието за синята зона на Сливен. Стойността на ремонта е 29 830 лева с ДДС.

Направен е основен ремонт на покрива на помещението, положена е хидроизлация, измазани са комините, сменена е обшивката на поцинкованата ламарина, монтирани са водосточни тръби с казанчета. Направена е нова външна мазилка, положена е нова минерална мазилка, изградено е ново стълбище, боядисани са фасадите. Направен е цялостен вътрешен ремонт с подмяна на дограма и ел. инсталация. Изграден е санитарен възел. Обособени са три кабинета, изградена е външна чешма. Дворът е почистен от растителност и отпадъци.

По заповед на кмета Стефан Радев, на 6 март комисия е направила оглед на извършеното строителство и е констатирала, че строително-монтажните работи на обекта са извършени качествено и в срок.

Мястото ще бъде обособено и за репатриране на колите, които не са потърсени от собствениците си, и колите, които са вдигнати от т.нар. „паяк”, защото пречат на движението в града и трябва да бъдат преместени.

 
 

Copyright © 2008-2018 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев