Глобус ЕС
ГЕРБ Евроизбори 2019

Национален форум по дентална медицина се провежда в Сливен

снимка от събитието
25.03.2017 / 14:31

Национален форум по дентална медицина се провежда днес в Сливен. Той се организира от Регионалната колегия на Българския зъболекарски съюз /БЗС/, с председател д-р Христо Дойчев. В срещата участват близо 300 специалисти от цяла България. Проявата е част от акредитационната програма на Съюза за продължаващо медицинско обучение на лекарите по дентална медицина. Всички участници получават сертификат със съответен кредит от задължителните часове за обучение.

Приветствие отправи кметът на община Сливен Стефан Радев. Той подчерта, че за професията на стоматолозите е необходима висока квалификация и непрекъснато обучение. „През 2016 година Сливен беше домакин на първата Регионална среща по дентална медицина. Доволен съм, че днес форумът вече е национален. Ще се радвам следващия път да бъдем домакини и на международна среща на денталните специалисти”, каза кметът.

Форумът беше открит от председателя на Управителния съвет на Българския зъболекарски съюз д-р Борислав Миланов. Той увери, че Съюзът вече работи по идеята форумът да прерасне в международен.

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев