Глобус ЕС
ГЕРБ Евроизбори 2019

Номерологичен хороскоп от 21 до 27 април 2017 година

Числата говорят
21.04.2017 / 17:52

Лична година 1

Предстои ви период на издигане, ще сте свободни да направите избор по отношение на бъдещите си планове. Оставете страховете си в миналото и се замислете какво наистина желаете да постигнете. Моментът е подходящ да рискувате, за да преобразите живота си. Ако сте избрали да се преориентирате към работа в друга държава, късметът ще е с вас. На 21-ви не е удачно да се занимавате с материални въпроси и особено да давате пари на заем. 22-ри предвещава някаква промяна в досегашното ви положение, която ще е за добро. На 23-ти сте с нови сили и възможности и се справяте отлично с всяка ситуация. На 24-ти водещ ще е късметът ви в сферата на бизнеса и парите. 25-ти е белязан с възможности за нови контакти и дори с флиртове на работното място. 26-ти ще е делови, днес няма да ви остане време за размотаване. На 27-ми бихте могли да се разтоварите, активната физическа дейност ще ви е от полза. Здравето ви е стабилно.

Лична година 2

През настоящата седмица няма да имате желание за работа и това ще настрои хората срещу вас. Важно е да се стегнете и да се концентрирате при изпълнение на текущите си задължения, защото те чакат само вас. Ще имате условия и възможности да постигнете равновесие в отношенията си и в службата, и у дома. Ако подхождате към всички с такт и уважавате техните различия, със сигурност ще спечелите уважението им и ще се справите с евентуалните проблеми. На 21-ви ще сте ангажирани основно с битови задачи. На 22-ри не е изключено да имате семеен празник или да ви поканят на по-мащабно събитие. 23-ти предвещава успехи в сферата на материалното. На 24-ти ще е удачно да заложите на приятелските контакти, да сте активни и готови да помагате. 25-ти е белязан с натоварване от професионален характер. На 26-ти в дома ви пристига хубава вест или промяна. 27-ми е ден за смирение, не се самоизтъквайте. Здравето ви е на ниво.

Лична година 3

Това е период на крайностите, който за едни може да се окаже много успешен, а за други - доста проблематичен. Ако се изкушите да подхождате нечестно, да нарушавате правилата на коректно поведение, то със сигурност ще си причините сериозни ядове и притеснения. Моментът е подходящ за смирение и самовглъбяване, тук всяка показност е излишна. На 21-ви бихте могли да се заемете с оправянето на стари неразбории, признавайте собствените си грешки и не се стеснявайте да помагате. На 22-ри няма да ви е ден, днес не предприемайте дейности, свързани с разходи на материални и физически ресурси. 23-ти предполага повече възможности за успехи, както и контакти с хората. На 24-ти ще се сблъскате с неприятности в работата и делата. На 25-ти, ако започнете с позитивна нагласа, ще реализирате намеренията си. 26-ти се очертава като рисков във финансов аспект. На 27-ми не е изключено да получите лоши новини относно ваш близък. Здравето ви е деликатно.

Лична година 4

През настоящата седмица сте волеви и енергични, смело защитавате позициите си и не се притеснявате да воювате за тях. Способни сте бързо и безпогрешно да преценявате всяка една ситуация и да взимате най-изгодното за вас решение. Добре е да се ориентирате към сериозни проекти, да гледате на всичко в едър план. Сега не е удачно да се взирате във всеки детайл, търсейки евентуални пречки и проблеми. На 21-ви заемете удобно златната среда, каквото и да става, не рискувайте. Затова пък 22-ри е идеален за активни контакти от всякакво естество. На 23-ти ви чакат ангажименти от битов характер, не е изключено да възникнат непредвидени разходи. Срещите и контактите, които осъществите на 24-ти, ще ви донесат стабилност и подкрепа във всеки един аспект. На 25-ти ви предстои усилена работа, ще се справите просто забележително. На 26-ти ще е удачно да сключвате договори или финансови споразумения, но в личната сфера ще е доста напрегнато. На 27-ми бъдете предпазливи и се щадете физически. Здравето ви е деликатно.

Лична година 5

Тази седмица ще е характерна с променливото ви настроение. Ту ще сте щедри и обичливи, ту ще се заяждате с повод и без повод. Постарайте се да овладявате личното си его и да не настройвате хората срещу себе си. Рискувате да изгубите любовта и доверието на някого, когото обичате и цените. Успехи ще имат онези, които се занимават с обществена дейност и изкуство. На 21-ви ще е удачно да финализирате някакви преговори, както и да пътувате служебно. 22-ри предвещава тревоги, свързани с любимия човек или с дългогодишен бизнес партньор. 23-ти е подходящ за намиране на компромис между своите и чуждите интереси, вечерта намерете начин да релаксирате. 24-ти е белязан с разходи и задължения към семейството и дома. На 25-ти не е изключено да настъпят сериозни промени в професионалния ви живот, свързани с преориентиране в сферата, в която работите. 26-ти е труден, за някои се очертават юридически неуредици. На 27-ми не започвайте нищо ново. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 6

Това е един много продуктивен период, през който следва да не оставяте нищо на случайността, ако искате нещата ви да се случват в бъдеще. Бихте могли да реализирате промени във всяка една област от живота си, но не си поставяйте няколко важни цели наведнъж. Защото е възможно да разпилеете усилията си в различни посоки и плановете ви да се провалят. На 21-ви ще сте в лоша кондиция, не е изключено причината да се крие в здравословното ви състояние. 22-ри се очертава като подходящ за работа, изискваща спокойствие и концентрация. 23-ти е белязан отново с опасност от проблеми, свързани с обострянето на хронични заболявания или инциденти. 24-ти налага да обмислите внимателно всеки свой ход, особено ако той се отнася до професионалния ви статут или бизнеса. На 25-ти ще са характерни постиженията ви в материалната област. 26-ти носи късмет при пътуване. С каквото и да се захванете на 27-ми, ще е за добро. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 7

Предстои ви една обикновена седмица, без големи проблеми, но и без сериозни успехи. Това е времето, през което бихте могли да натрупате сили и знания за предстоящите предизвикателства през новия период. Не се захващайте с неща, които изискват решителност и прецизност. Моментът не е подходящ за промени, особено инициирани от вас. На 21-ви сте подвластни на семейството и децата, вероятно ще се посветите единствено на тях. 22-ри ще е натоварен с неприятни новини, както и напрежение, свързано с мястото ви в службата. 23-ти преминава под знака на възможен провал, но пък и дава шанс за всички, започващи нова работа. 24-ти е белязан с приходи и други материални стимули. Следва да се вземете в ръце, за да свършите неотложна задача на 25-ти. На 26-ти сте уверени и предприемчиви, още е рано да действате. Съвместните начинания на 27-ми ще са благоприятни и ще се реализират по план. Здравето ви е на ниво.

Лична година 8

През настоящата седмица ще имате многобройни възможности да реализирате плановете си и същевременно да се забавлявате. Ако все още сте без половинка, е вероятно да се намерите и запознанството ви да премине в пламенна връзка. Но в случай, че сте трайно обвързани, си помислете, че клюките няма да закъснеят. В материален и във всякакъв друг аспект няма да страдате от ограничения. Отговорностите на 21-ви едва ли ще ви изплашат, а и ще изпъкнете с новаторското си мислене. На 22-ри ще ви изненада саморазрешанането на тлеещ проблем. 23-ти предвещава уреждането на материални дела, както и приходи от допълнителна дейност. 24-ти се очертава като романтичен. 25-ти е успешен и в службата, и в личния живот. На 26-ти ще свършите повече от предвиденото, но на 27-ми си починете. Здравето ви е стабилно.

Лична година 9

Периодът ви налага труд и дисциплина, както вкъщи, така и на работното място. Успехите ще дойдат с известно закъснение, но дотогава ще се наложи да стиснете зъби и да се примирите. Ако постигнете нужната организация, спазвайки стриктно набелязания си план, няма да сгрешите. Не допускайте безредие и не разпалвайте вражди, защото проблемите ще се рефлектират върху вас и ще пострадате. На 21-ви се изявявате като лоялни колеги или партньори, затова и денят ще е ползотворен. 22-ри предвещава финансов и физически риск, пазете се. 23-ти е идеален да приключите с някои досадни задължения, не ги протакайте във времето. Един чудесен 24-ти очаква онези, които са работили упорито. 25-ти ще ви изтормози с неудачно решение или нелепо стечение на обстоятелствата. 26-ти е с променлив характер, не се доверявайте. На 27-ми са възможни нежелани промени от професионално естество. Здравето ви е деликатно.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев