Глобус ЕС
ГЕРБ Евроизбори 2019

Чавдар Божурски официално встъпи като областен управител

Чавдар Божурски
12.05.2017 / 10:58

На 12.05.2017 г. Чавдар Божурски встъпи в длъжност областен управител на област Сливен. Той беше назначен на поста с Решение №266 от 10.05.2017 г. на Министерски съвет.

Досегашният областен управител Татяна Петкова представи новия областен управител пред екипа на Областна администрация - Сливен. Тя каза, че Божурски е изграден професионалист и уважавана от обществеността личност и изказа удовлетвореност, че именно той заема поста.

„За мен беше чест да изпълнявам длъжността в продължение на година и три месеца. Подходих с ясното съзнание, че мога да изпълня поверените ми законови правомощия и функции с подкрепата на правителството, на местната власт и с активното участие на целия екип на Областна администрация – Сливен“, каза Петкова и допълни: „Благодарна съм на екипа на администрацията, защото с тях работихме упорито и постигнахме високи резултати. Предстоят много важни задачи и затова искрено желая на добър час на г-н Божурски“.

От своят страна Божурски благодари на Петкова, че оставя дейността на Областна администрация в много добро състояние. „Макар да притежавам управленски опит, ще ми бъде необходимо малко време, за да навляза в конкретиката на работата тук. Ще проведа разговори с екипа и ще си изясня организацията и задачите, за да вземаме правилните и законосъобразни решения и занапред“, завърши Божурски

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев