Глобус ЕС
ГЕРБ Евроизбори 2019

Номерологичен хороскоп от 12.05. до 18.05.17 година

Числата говорят
12.05.2017 / 18:19

Лична година 1

Периодът ще бъде ползотворен за професионалната ви реализация, ако продължите да работите с досегашното си темпо и не изпадате в крайности при възникването на всеки проблем. Откажете се от проекти, които не можете да приключите до края на месеца, защото те ще се проточат и ще са с незадоволителен резултат. В личен аспект е вероятно да се засили желанието ви към задълбочаване на досегашните отношения с постоянния партньор или пък към трайно обвързване. На 12-ти очаквайте доста емоции, свързани с пътуване или с пък положителен развой на важен делови ангажимент. 13-ти ще ви накара да проявите повече разбиране към нуждите или страховете на близките си и съответно да им помагате. 14-ти се очертава като успешен за осъществяване на по-сериозни покупки. На 15-ти е вероятно да обновите едно старо приятелство, днес контактите ви ще са интензивни. 16-ти ви носи стабилност във финансов план. На 17-ти идва промяна за доброто на вас или на член от семейството. 18-ти е хаотичен, задават се пречки или неуредици, внимавайте. Здравето ви е на ниво.

Лична година 2

Периодът ще премине в условията на започнала трансформация в емоционален, а за някои - и в духовен аспект. Моментът не е подходящ да проявявате амбициите си в сферата на материалното. Колкото повече се стремите към натрупване на печалба, толкова по-остро ще чувствате липси и ще търпите загуби. На този етап е удачно да се задоволите с това, което имате. А ако пък получите нещо в повече, то приемете го като дар от вселената. На 12-ти всичко, с което се захванете, ще ви се отдава с лекота. За 13-ти е характерно съперничество и неразбирателство по ключови въпроси вкъщи или на работното ви място. 14-ти предвещава възможност за кратко пътуване, денят носи успехи на всички, които ще се явяват на изпит или конкурс. На 15-ти ще тичате непрекъснато, но резултатът няма да компенсира усилията ви. 16-ти е белязан с късмет, възползвайте се. На 17-ти избягвайте дипломатично важните срещи и разговори, не се обвързвайте с нищо в писмена форма. 18-ти ви избавя от сложна ситуация в дома или в службата ви. Здравето ви е стабилно.

Лична година 3

През настоящата седмица цялата ви творческа енергия ще е насочена към материалната сфера. Ентусиазирани сте да успеете в различни дела, които не са ви се отдавали до момента. Целите се високо и с постоянство бихте могли да постигнете доста от начертаното. Но по пътя си към върха не пренебрегвайте всички, които са ви помагали. Не е изключено да дойде време отново да разчитате на тях. На 12-ти избягвайте вземането на важни решения, защото ще сбъркате. Значително по-удачен за реализирането на различни лични или делови контакти ще се окаже 13-ти. На 14-ти ви се налага да поемете отговорност по важен финансов проблем, бъдете разсъдливи. На 15-ти сте в отлична кондиция, а и отвсякъде ще пристигат добри новини. На 16-ти е вероятно да се появи неприятност от административно естество, която ще забави делата ви. 17-ти се очертава като труден за общуване в семеен кръг. Ориентирайте се към финализиране на работен ангажимент на 18-ти. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 4

През периода ще се радвате на голяма жизнена енергия и ако я използвате правилно, всичко ще бъде наред. Но в случай, че постъпвате користно и нечестно, ще навредите преди всичко на себе си. Моментът е идеален да направите разбор на делата си и да се освободите от всичко ненужно - контакти, ангажименти и др. Не е зле и да се заемете с основно почистване на дома си. Изхвърлете старите, изпочупени вещи, дрехи и аксесоари. Само така ще отворите пътя за новото и доброто. На 12-ти е удачно да не си стоите вкъщи, колкото повече контактувате и пътувате, толкова повече ще се сдобиете с впечатления и ще се обогатите. На 13-ти не са изключени проблеми в семейството и в любовта. На 14-ти ви очакват положителни емоции, днес не позволявайте на никого да развали слънчевото ви настроение. 15-ти предвещава риск от обтягане и дори прекратяване на делови отношения. На 16-ти се задава нещо ново в професионален план. 17-ти е неблагоприятен в материален аспект. На 18-ти ще са активни личните ви комуникации. Здравето ви е на ниво.

Лична година 5

През периода, каквото и да се случва, винаги ще намирате изход и ще го трансформирате във ваша изгода. Умеете да мислите и действате логично, като не забравяте да го изтъквате на хората около вас. Затова всичко, свързано с творческите ви идеи в личен или пък в професионален аспект, ще получи мощен тласък и ще ви изведе там, където сте си намислили. Но не очаквайте то да ви дойде наготово, защото ще сбъркате и ще се провалите. На 12-ти не е изключено да настъпи някаква социална или професионална промяна. На 13-ти бихте могли да се разтоварите, като стоите повече навън и се занимавате с физическа дейност. 14-ти предвещава напрежение, днес се постарайте повече да почивате и да се щадите. На 15-ти ще са успешни сключените договори и споразумения. На 16-ти отново ще имате шанс за напредък в сферата на материалното. 17-ми преминава под знака на активни контакти с чуждестранни организации или партньори. Успешен във всеки един аспект ще бъде 18-ти. Здравето ви е стабилно.

Лична година 6

Очаква ви една спокойна и малко скучна за вашите разбирания седмица. На преден план ще излязат някои неразрешени въпроси от личния ви живот. Вероятно е да ви се наложи да разчитате повече на близките си. В материалната сфера отново сте във фаза на застой, но с повече далновидност бихте могли да ограничите загубите си. На 12-ти ще ви достави истинско удоволствие общуването с ваш близък роднина, най-вероятно дете. На 13-ти сте склонни към мрачни мисли, затова и настроението ви ще е минорно. На 14-ти обаче е вероятно да ви поканят на шумно семейно тържество, не отказвайте. 15-ти е белязан с малък шанс за инвестиция в недвижима собственост или скъпа вещ. Изнервени сте и допускате глупава грешка на 16-ти, бързайте бавно, каквото и да вършите. 17-ти се очертава като успешен. На 18-ти важна роля в една ситуация ще изиграе жена. Здравето ви е деликатно.

Лична година 7

Тази седмица е най-подходяща за творчески изяви, за участие в обществени и благотворителни прояви, насочени към младежта и децата. Ще е характерен напредък в кариерата за всички от групата, а негативни тенденции почти не съществуват. Вероятен е подем на различни финансови и професионални инициативи, при това всичко ще ви се отдава с лекота. На 12-ти бихте могли да получите увеличение на заплатата си или пък друго материално поощрение. 13-ти е белязан с чудесни новини и промени, за които даже не сте и подозирали. 14-ти е рисков за всички, днес ограничете контактите си и си останете у дома. Затова пък на 15-ти е добре да пътувате, да се срещате с нови хора и въобще да се отдадете на активна почивка. Успешен във всеки един аспект ще бъде 16-ти. На 17-ти се съсредоточете върху професионалните и деловите си ангажименти, подписът ви ще е решаващ за вашето бъдеще. 18-ти е белязан с вълнения, не е изключено да присъствате на мило семейно тържество. Здравето ви е стабилно.

Лична година 8

Периодът е изпитателен за вас и носи напрежение в личните дела. Определено ще чувствате ограничение, финансово или емоционално, което ще стопира плановете ви още в зародиш. Не се отчайвайте, просто още не е дошло времето те да се осъществят. С повече търпение и настоятелност ще си създадете здрава основа за бъдещето си. На 12-ти е удачно да наблегнете на контактите с делови партньори, днес всичко постигнато ще е стабилно и ще ви носи просперитет. На 13-ти сте изкушени от възможност за пътуване или прекарване на уикенда далеч от дома, но е по-добре да си останете вкъщи. На 14-ти се заловете с обичайните си задължения, имате доста отложени задължения от битово естество. Успешен ден ще бъде за всички 15-ти. На 16-ти ще сте изнервени от факта, че следва да се съобразявате с чужд интерес. 17-ти ви носи проблеми, свързани със семейството, вероятно с възрастен мъж. На 18-ти получавате от далеч неприятна новина. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 9

Периодът ще бъде ползотворен. Вероятно е да ви донесе материален подем. Мнозина ще бъдат очаровани от възможността да пътуват зад граница. Други ще се вълнуват от оферта за нова работа, която би могла да ги удоволетвори финансово и емоционално. Разбира се, те би следвало да надвият инерцията си и да са готови да рискуват. На 12-ти ще имате голям късмет при сделка или покупка, отваряйте си очите на четири. На 13-ти едва ли ще си останете у дома. 14-ти предвещава новини и промени, вместо да се стресирате, помислете как можете да извлечете изгода от тях. На 15-ти ви предстои да уреждате важни служебни или делови въпроси, при обсъждането е добре да се осланяте на опитен експерт. 16-ти преминава под знака на различни приятни вълнения, някои ще започнат връзка с нестандартна личност. 17-ти е белязан с проблеми у дома. На 18-ти възникват спешни и отговорни задачи, които възлагат на вас. Здравето ви е на ниво.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев