Глобус ЕС
ГЕРБ Евроизбори 2019

Номерологичен хороскоп от 19 до 25 май 2017 година

Числата говорят
19.05.2017 / 19:19

Лична година 1

Това е период на растеж, но не бива да пренебрегвате семейните си задължения за сметка на професионалните. Ще възникнат нови условия, които ще ви натоварят допълнително. Съветвам ви да работите с всички сила за неща, които искате да имат благоприятен завършек до края на месеца. Времето е подходящо и за организиране на всякакви семейни тържества. На 19-ти сключените бракове ще са успешни, днес избягвайте да се занимавате с уреждането на делови въпроси. На 20-ти ви предстои да изясните с близки и роднини важен имуществен проблем. На 21-ви можете да задоволите стремежа си към домашен комфорт чрез покупката на луксозна вещ. 22-ри е белязан с ангажименти от битов характер или свързани с млада жена. На 23-ти ще са удачни всички сделки с недвижима собственост. 24-ти ви изненадва приятно с покана за гостуване по много хубав повод. 25-ти е натоварен, на вас ще възложат да разпределяте домашния бюджет и съответно да търпите упреците на децата. Здравето ви е стабилно.

Лична година 2

Периодът ще постави ограничения на вашия стремеж към динамика и промени. Затова пристъпвайте към новите инициативи бавно и след задълбочен анализ на документите, които подписвате. В личен аспект също бъдете предпазливи, не бъдете слепи към собствените си слабости, вие също грешите. Времето е подходящо за изпълнението на духовни практики, които ще ви помогнат и в емоционален, и във физически план. На 19-ти мнозина ще се зарадват на неочаквана материална придобивка, но за други денят носи лоша новина. 20-ти предполага изразителни възможности за пътуване и срещи с хора от далечното ви минало. 21-ви се очертава като успешен във всеки един аспект. На 22-ри панорамата на деловия или служебния ви живот е твърде хлъзгава и изисква прозорливост, за да избегнете загубите. На 23-ти се справяте отлично на изпит или конкурс, пътуванията ще са вълнуващи. 24-ти преминава с грижи и неприятности, днес определено не сте във форма. Затова пък на 25-ти ще имате възможност изцяло да изпълните замислите си. Здравето ви е на ниво.

Лична година 3

Периодът ви предоставя изразителни възможности за скок в бизнеса, кариерата или във финансов аспект. Овладяването им обаче зависи изцяло от вас. За мнозина не са изключени допълнителни приходи, идващи от сделки или от допълнителна работа. Но определено личният ви живот ще бъде потърпевш и често пъти ще бъдете обект на критика от страна на семейството или любимия човек. На 19-ти около вас ще витае напрежение, преразгледайте отношенията си спокойно, без да утежнявате конфликтите. 20-ти се очертава като успешен, важните делови мероприятия предвидете за тогава. На 21-ви ще имате добри шансове да постигнете хармония с хората около вас. На 22-ри е вероятно да се окажете на път, но ако сте в службата, ще се сдобиете с признание, авторитет и не на последно място с пари. 23-ти предвещава проблеми, както емоционални, така и физически. 24-ти е спокоен ден. На 25-ти чакайте новости и промени, подгответе се за тях предварително. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 4

Настоящата седмица ще се окаже ползотворна за вас, ако се постараете да мислите повече за нуждите на другите, отколкото за собствените си интереси. Нищо чудно в процеса на работа да бъдете неприятно изненадани от подмолното поведение на ваш колега или приближен и да поставите точка в отношенията си с него. Времето не е подходящо за начало на нови проекти. Постарайте се да вложите всичките си усилия в приключването на начинанията, започнали от началото на годината, не оставяйте нищо недовършено за следващия месец. На 19-ти ще сте доволни от резултатите си в професионален аспект, успехите няма да закъснеят. На 20-ти основната ви грижа ще са парите, май не сте си направили точен разчет и не е изключено да прибегнете до малък заем. 21-ви е подходящ за работа на открито, за кратко пътуване и среща с приятели. На 22-ри сте склонни към меланхолия, стегнете се, че ви чакат доста и все отговорни задачи. На 23-ти ще е удачно да дадете публичност на вашите таланти или постижения, не се свенете, вие сте си заслужили похвалите. 24-ти е свързан с ангажименти към семейството и дома. За 25-ти ще са характерни новини и промени в службата. Здравето ви е на ниво.

Лична година 5

Периодът е много хубав и ще поощрява вашата инициатива, както в личен, така и в професионален план. Подредете си приоритетите и преценете къде и колко усилия да вложите за тяхното реализиране. Моментът е подходящ да поставите ново начало във всеки един аспект, просто преценете и чак тогава действайте. На 19-ти финансовото ви състояние никак няма да е лошо, а има и какво да направите, че още да се подобри. На 20-ти бизнесът ви и кариерното ви развитие ще са в разцвет. 21-ви е идеален за споразумения с бъдещ работодател. 22-ри е белязан с емоционални преживявания, не е изключено днес да се запознаете с бъдещ партньор. На 23-ти ще сте уязвими, не споделяйте намеренията си. На 24-ти е удачно да се подписват спогодби, сключените бракове ще са щастливи и стабилни. 25-ти е благоприятен за уреждането на имуществени въпроси. Здравето ви е стабилно.

Лична година 6

През настоящата седмица за вас отново ще е характерен известен застой. Сами ще ви е трудно да се оправяте във финансовата област, защото евентуалните предложения ще бъдат изгодни само на пръв поглед. Ако предвиждате значителни на стойност покупки или продажба на недвижимо имущество, обезателно потърсете експертно мнение. Деловите ви контакти също ще бъдат затруднени, а на инициативите ви ще се гледа с недоверие. На 19-ти вероятно ще се затворите в себе си, поради парични проблеми. На 20-ти не е изключено да намерите решение на важен материален въпрос с помощта на жена. 21-ви предвещава допълнителни ангажименти в дома и по-конкретно с децата. 22-ри е белязан с неудачи от служебно естество, внимавайте. На 23-ти имат шанс хората, останали от дълго време без работа. 24-ти преминава в условията на нарастващо напрежение, свързано със здравословен проблем. 25-ти е ден за приключване, днес не започвайте нищо ново. Здравето ви е деликатно.

Лична година 7

Периодът ще е изключително ползотворен във всички отношения. Каквото и да предприемете, ще имате успех. Особено атрактивни ще са преживяванията ви, ако сте планирали ваканция зад граница. Но и вкъщи да си останете, пак няма да сгрешите. На 19-ти мнозина ще се справят с някакъв важен семеен въпрос, свързан със започване на нова работа или пък с уреждането на имуществена сделка. На 20-ти няма да скучаете, отношенията у дома ще са великолепни. 21-ви предполага по-високи доходи, било от собствен бизнес, било като помощ от чужбина. 22-ри е рискован, днес не избързвайте с решенията си, особено щом се отнасят до пари. С много срещи и весело настроение ще запомните 23-ти. На 24-ти късметът е кацнал на рамото ви. 25-ти е спокоен и романтичен, насладете му се. Здравето ви е стабилно.

Лична година 8

Предстои ви доста напрегната седмица. Ще ви се наложи да работите къртовски, за да не загубите позициите си. Проблеми ще имате във всеки един аспект, въпросът е да намерите начин да се справите с тях. Периодът ще е успешен за хората, които започват нова работа. При останалите не са изключени неприятности с бизнес партньори или висшестоящи. На 19-ти е вероятно да имате притеснения от лично естество, свързани с неразплатени сметки към кредитни институции или доставчици на услуги. На 20-ти следва да очаквате неприятности от хората най-близо до вас. 21-ви предвещава възможност за уреждането на спорен въпрос, като цяло денят ви ще бъде успешен. Съветвам ви да не планирате пътуване за 22-ри, добре ще е да си останете вкъщи и да се отдадете на пълна почивка. 23-ти ви носи хубава новина от ваши близки, живеещи в чужбина. Ползотворен и хармоничен ще бъде 24-ти. На 25-ти повече слушайте и по-малко говорете, за да си спестите ядовете. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 9

Настоящата седмица ще се окаже сложна за онези от вас, които са решили да оставят нещата на самотек. Ще трябва да бъдете активни и да покажете на всички, че имате воля да управлявате сами живота си. Иначе периодът ще е ободряващ и наситен с емоции, особено за хората, които са предприели по-дълга ваканция далеч от дома. В личен план са възможни проблеми, не правете от мухата слон, и вие не сте идеални. На 19-ти бихте могли да насмогнете с работата си, а вечерта да се разведрите. 20-ти е ден за извършване на рутинни дейности, не предприемайте нищо важно. 21-ви се очертава като критичен в сферата на материалното, не правете големи покупки, пазете си вещите и документите. 22-ри ще бъде успешен, оставате конкуренцията да ви диша праха. На 23-ти ще имате късмет. 24-ти ви изненадва приятно, някои получават пари, а други ще се радват на нова техника. 25-ти е свързан с покана за празнуване, приемете я. Здравето ви е на ниво.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев