Глобус ЕС
ГЕРБ Евроизбори 2019

Номерологичен хороскоп от 7 до 13 юли 2017 година

Числата говорят
07.07.2017 / 16:54

Лична година 1

Периодът се очертава да бъде успешен, но напрегнат в личен аспект. Каузата, на която сте заложили, е перспективна и вероятно ще получите напредък в работата си, в бизнеса или повишение в професионалната сфера. Мнозина ще реализират печалби, при това съществени. Но те ще дойдат единствено от труд. Ако разчитате само на късмета си, със сигурност ще се провалите. На 7-ми ще имате чудесни възможности за печалба, днес обаче следва да следите физическото си състояние и да не пренебрегвате симптомите на неразположение. 8-ми предвещава неприятности от семейно естество, ревност може да помрачи деня ви. 9-ти е свързан отново със спорове у дома, не им позволявайте да ескалират, че ще вгорчите живота си за дълго време. Всичко важно, което сте планирали, стартирайте на 10-ти, ще се осъществи. На 11-ти ще ви се наложи да проявите своята находчивост, съобразявайки се с нечии интереси. Ползотворен ден за пътуване и контакти от всякакъв характер ще е 12-ти. На 13-ти не е изключено да ви направят изгодно предложение или пък да подпишете дългосрочно споразумение. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 2

През тази седмица можете да очаквате изразителни възможности за прекарване на свободното си време. Не е изключено мечтата ви за задгранична ваканция най-после да се осъществи. Ако пък пребиваването ви в чужбина е от друго естество /работа или делови задачи/, то също ще е ползотворно. Моментът предразполага изявите на творческите ви способности и интелект, чрез които ще се откроите и ще се реализирате. На 7-ми не е изключено да се насочите към нещо ново в професионален аспект. На 8-ми ви притискат финансови или лични проблеми. 9-ти е свързан с приключването на някакъв етап от живота ви. Успешен и в личен, и в служебен план ще бъде за мнозина 10-ти. На 11-ти неочаквани разходи вкъщи или пък загуби на пари /вещи/ ще ви разстроят и ще ви извадят от кондиция. 12-ти е подходящ за провеждането на срещи и за пътуване. 13-ти е натоварен, въздържайте се от непрецизирани коментари. Здравето ви е деликатно.

Лична година 3

Периодът идва със своите изключителни възможности и в професионален, и в личен аспект. Освобождавате се от чужди зависимости и сте способни сами да си направлявате съдбата. Сега е важно да прецените всички досегашни обстоятелства и според условията да се ориентирате към онези, които ви дават най-голям шанс за просперитет. На 7-ми ще са сполучливи вложенията в предмети за дома, както и по-сериозни инвестиции в недвижима собственост. На 8-ми бихте могли да възобновите старо приятелство, проявете инициатива към сближаване. На 9-ти сте с блестяща интуиция и резултатът от вашите действия ще е забележителен. 10-ти е успешен в сферата на материалното, днес намирате силен покровител за реализирането на ваша бизнес идея. 11-ти предвещава късмет при пътуване, както и за явяващите се на изпит. 12-ти пък носи стабилност за хората, започващи нова работа. На 13-ти си отдъхнете, избягвайте да се застоявате вкъщи. Здравето ви е стабилно.

Лична година 4

Периодът е благоприятен за екипни занимания, индивидуалните дейности са обречени на провал. Бизнесмените, които създават ново партньорство, ще постигнат делови успех. Не са изключени проблеми при пътуване, а начинанията ви в професионалната сфера ще влязат в етап на застой. Не пришпорвайте нещата, за да не ги объркате още повече. Ако изпаднете в безизходица, потърсете компетентна помощ, не предприемайте нищо важно на своя глава. Претовареност, проблеми с деца, роднини, колеги са вероятни за мнозина на 7-ми. На 8-ми щастието може да се усмихне на хората, които се чувстват самотни. 9-ти се очертава като рисков за сдружения и в сферата на материалното. На 10-ти за компенсация ще се утешите, като си направите скъп подарък. 11-ти е белязан с шанс за сключването на изгодни сделки, днес се доверете изцяло на професионализма на жените. 12-ти е белязан с промени в настроението, емоционалност при общуване и съответно грешни решения. На 13-ти няма да ви върви, останете си вкъщи и се задоволете с обичайните си занимания. Здравето ви е деликатно.

Лична година 5

Предстои ви да изживеете един вълнуващ период. Любимата област, в която се изявявате, е домът и въобще отношенията ви с близките. Не е изключено да инициирате нестандартно прекарване на лятната ваканция, посещавайки непознати места, запознавайки се с различни култури. В професионален, и във финансов аспект не ви заплашват недостиг на средства или други проблеми. На 7-ми съществуват отлични възможности да разрешите някакъв неприятен въпрос, тревожещ ви от дълго време. На 8-ми ще са характерни тенденции за допълнителни доходи от работа или с нетрудов характер. 9-ти предвещава добри новини /резултати/, свързани с обучение, преквалификация, а също и от реклама. 10-ти ще донесе успехи за сключващите договори. На 11-ти ще са удачни всички пътувания. 12-ти се очертава като натоварен, но на 13-ти отново ще се радвате на късмет. Здравето ви е стабилно.

Лична година 6

За вас тази седмица ще е свързани с ограничения, свързани с намерението ви за бързо разрешаване на финансов или служебен проблем. Ако пък вече сте в отпуск, вероятно ще се захванете с планирани ремонтни и строителни дейности по обновлението на дома. Все пак се постарайте да предвидите и лично време, определено се нуждаете от почивка. На 7-ми материалните трудности се задълбочават поради лошо направени разчети на семейния ви бюджет. На 8-ми в личната сфера съществува риск от изостряне на отношенията. 9-ти се очертава като безрезултатен, затова просто си останете вкъщи и се наспете. На 10-ти няма да ви липсват предизвикателства в службата, ще постигнете повече, ако пипате с "мека ръка".11-ти предвещава неуредици с институции или висшестоящи, не провеждайте разговори с тях. 12-ти е ползотворен, възползвайте се от късмета си. На 13-ти сте уязвими в здравословен аспект, избягвайте пътуванията и физическото натоварване.

Лична година 7

Периодът ще ви предразположи към нарастване на вътрешната ви необходимост за освобождаването от мнимите и истинските ви страхове. Вероятно е да предприемете кардинална промяна в личен, или в професионален аспект. Някои ще се решат най-после да кандидатстват за нова работа, а други дори ще се ориентират към по-голям град или чужбина. На 7-ми ще покажете завидни умения да намирате слабото място на хората и да постигате целите си, дори и чрез манипулации. 8-ми предвещава обаче риск от усложнения на семейните отношения. На 9-ти мнозина ще почувстват облекчение и по-голяма сигурност във финансовата област. Подходящ ден за пътуване и за приключване на различни дела ще бъде 10-ти. 11-ти е белязан с късмет, изгодни ще са всички договорености /сделки/. На 12-ти не е изключено да попълните семейния си бюджет от нетрудови източници на доход. На 13-ти ще имате успехи чрез контактите ви с чужбина. Здравето ви е на ниво.

Лична година 8

През настоящата седмица ще изпитате остра нужда от почивка и развлечение, но за съжаление за малцина това ще се окаже възможно. Периодът не е подходящ за големи промени, освен тези, които се отнасят до външния ви вид. На този етап ще ви е нужно голямо търпение, за да отговорите на очакванията на близките си и същевременно да се справите с нарасналите отговорности на работното ви място. 7-ми предвещава напрежение в службата, днес всичко, което вършите, ще е решаващо за кариерата /бизнеса/. На 8-ми приятели ще ви помогнат да излезете от някаква ситуация, като цяло денят ви ще е успешен. 9-ти е белязан с парични или юридически проблеми, не настоявайте, околните няма да ви разберат. 10-ти е характерен отново с риск от конфликти, без покровителство трудно ще се справите. 11-ти е идеален за вложения в недвижима собственост. На 12-ти прегледайте стриктно личната си кореспонденция, за да не пропуснете нещо съществено. Заемете се с неотложните задачи в службата, но не подценявайте нуждите на близките си. Здравето ви е деликатно.

Лична година 9

През настоящата седмица не трябва да излизате от сянката си, още повече да налагате вижданията си на хората, с които общувате. Ако сте умни и разсъдливи, бихте могли умело да насочите обстоятелствата да действат във ваш интерес. Моментът е подходящ за истинска почивка, уединение и медитация. Избягвайте контактите с непознати, те крият риск. На 7-ми ще имате успехи и в личен, и в служебен аспект. 8-ми предвещава опасност от грешки, свързани с пари и документи. На 9-ти отношенията ви с любимия човек ще са хармонични. 10-ти е белязан със здравословни неразположения, не шофирайте и не се претоварвайте физически. 11-ти е идеален за пътуване, ползотворни ще са връзките ви с чужденци. 12-ти е белязан с късмет, важните неща планирайте за днес. На 13-ти ще ви спори в сферата на материалното. Здравето ви е деликатно.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев