Глобус ЕС
ГЕРБ Евроизбори 2019

Строят два обекта по проекта за градски транспорт

Община Сливен
13.10.2017 / 07:40

На 5 октомври започна строителството на два обекта, част от проект „Интегриран градски транспорт, гр. Сливен“, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020. Това съобщи Митка Крълева, началник на отдел "Общинско развитие, програми и проекти" в община Сливен.

Обектите, чието строителство започна, са: „Ремонт на производствено-техническа база на превозвача” и „Изграждане на логистичен център на обръщалото на Дюлева река”. Цената на строително-монтажните работи е 670 700 лв. без ДДС и е включена в общата цена на инженеринга.

Ще бъдат ремонтирани 950 кв.м. от сервизните помещения в базата на „Пътнически превози“ ЕООД и ще се изгради открита автомивка за големи превозни средства. Обръщалото на Дюлева река ще бъде обновено чрез изграждане на контролно-транспортен пункт, рехабилитация и вътрешно преустройство на съществуващата сграда и благоустрояване на прилежащи терен.

Изпълнител на двата обекта сливенската фирма СД „Берко 90 – Берковски и сие“. Общият срок за изпълнение на всички дейности по инженеринга е 18 месеца.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев