Глобус ЕС
ГЕРБ Евроизбори 2019

Признание за сливенски медици

снимка от събитието
28.10.2017 / 13:26

Изпълнителният директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ - Сливен – д-р Васислав Петров благодари най-сърдечно на ръководството на Община Сливен и лично на кмета Стефан Радев за вниманието, проявено към медици от болницата.

На тържествената сесия на Общинския съвет 25 лекари, медицински сестри, акушерки и санитари от МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ - Сливен, както и трима медици от болница „Тракия“ в Стара Загора, получиха от кмета значки на Община Сливен за проявен професионализъм и участие в 10-часова операция за спасяването на пострадала в катастрофа бременна жена и бебето й през месец юни 2017 г.

„Всички колеги ежедневно вършат с голяма всеотдайност своята работа и участват в спасяването на човешки животи. Тъй като рядко получаваме такава оценка, за нас тази награда е особена ценна и хората ще я помнят за цял живот. Благодаря на кмета Стефан Радев и на зам.-кмета Пепа Чиликова, че обърнаха внимание на служителите, които извършват подвиг всеки ден, но остават незабелязани. Надявам се тази добра инициатива да продължи, защото в днешното напрегнато и динамично време сякаш вниманието към другия и доброто отношение между хората остава на заден план“, каза д-р Петров.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев