Глобус ЕС
ГЕРБ Евроизбори 2019

Отличия за полицаи и пожарникари

снимка от събитието
28.10.2017 / 16:00

Кметът на Сливен Стефан Радев награди служители на ОДМВР-Сливен за проявен професионализъм в изпълнение на служебните им задължения. Наградите бяха връчени по време на тържествената сесия на Общинския съвет в зала „Май”, във връзка с празника на града - Димитровден.

Грамоти за цялостен принос в дейността по предотвратяване и разкриване на извършвани на територията на община Сливен „телефонни измами“ и превенция на този вид престъпност бяха присъдени на сектор „Криминална полиция“ при Районно управление – Сливен и Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи – Сливен. С грамоти бяха отличени още Група „Охрана на обществения ред“ при РУ – Сливен, за цялостен и съществен принос за осигуряването и опазването на обществения ред, предотвратяването и разкриването на престъпления, превенция и противодействие на престъпността на територията на община Сливен, и група „Териториална полиция“ при РУ – Сливен, за проявен професионализъм и съществен принос при решаване на конкретни проблеми, свързани с гарантиране сигурността на учениците, опазване на обществения ред и обезпечаване на безопасността движението, в и около учебните заведения.

Със значки бяха удостоени полицейски инспектори, младши експерти, разузнавачи и др. Те получиха отличията за разкриването на серия телефонни измами, за спасителната акция по Нова година край село Венец, при която помогнаха на младо семейство и 6-месечното им бебе, за потушаването на пожари в региона.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев